Camping MUS-E - MUS-E Belgium

Workshops - 6+ - NL/FR

Een tentendorp met artistieke workshops.

Tijdens SVSM slaat MUS-E, een internationaal netwerk van kunstenaars in co-creatie, de tenten op in het park van Vorst. Voor CAMPING MUS-E werken MUS-E kunstenaars uit diverse disciplines een artistiek programma uit. Verwacht je aan een brede waaier van actieve ateliers, performances en artistieke interventies die het park ondersteboven keren. In de aanloop van SVSM werken verschillende MUS-E kunstenaars projecten uit in een Brusselse context. Ook deze staan in de spotlight op CAMPING MUS-E:

Wondere Werelden
Kunstenaar Patries Wichers bezoekt sinds oktober de gemeentelijke basisschool De Bron van Sint-Gillis om er met de leerlingen verbeeldingsrijk te spelen met woorden. Via beelden, fotografie en muziek wordt hun betekenis tot leven gebracht in een installatie op de camping.


In(ge)beeld en verBEELDing
Twee klassen uit de Parkschool in Vorst en Basisschool Balder in Sint-Gillis gaan samen met kunstenaars Raisa Vandamme en Ellen Janssens aan de slag met beeld en fotografie. Op de camping stellen ze hun resultaten en tentoon.

Gaatjes en Draadjes
Theatermaker Lola Bogaert werkt met de 3e kleuterklas van basisschool De Puzzel in Vorst rond beweging en expressie met ons lichaam en alles wat erin en eruit gaat.

Doorlopend : 13:00 - 18:00

Partners: Parkschool Vorst, De Puzzel Vorst, BS Vorst, BS Sint-Gillis, Basisschool Balder Sint-Gillis, Bronschool Sint-Gillis, GC Pianofabriek Sint-Gillis