Playpod BX - Cultureghem

Workshops - All ages - Woordloos

Spelletjes met recupmateriaal

Playpod BX is een mobiele koffer vol met waardevolle spelletjes en speelgoed die gemaakt zijn van op het eerste zich waardeloos en kosteloos recuperatiemateriaal. Kom samen spelen en laat je verbeelding de vrije loop!

De Playpod maakt deel uit van de schitterende speelboxen (Boxbox, Cookiebox, Zoefbox, Meccanobox…) die elke woensdag klaarstaan op Ketmet aan de slachthuizen van Anderlecht. Honderden ketjes komen zich elke week amuseren onder de begeleiding van buurtjongeren die zich inzetten als vrijwilliger. Inspirerend idee om samen stad te maken. Speciaal voor SuperVliegSuperMouche zakken de vrijwilligers van Ketmet af naar het Park van Vorst met hun Playpod achter een elektrische fiets.

De spelkarren van Arbre Poétik die in als voortraject van SuperVliegSuperMouche werden gerealiseerd en vanaf juni klaarstaan voor gratis gebruik aan de Guinguette (zomerbar van het Park van Vorst) staan tijdens het festival bij de Playpod BX. Urenlang spelplezier met netjes, zakken, bamboe, reuze-kapla en een knikkerbaan !

Doorlopend : 12:30 - 17:30

Playpod BX is gerealiseerd in het kader van de projectoproep BRUSS-IT van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.