Super Piknik (zondag 10/06)

Park Art - All ages - NL/FR

Reuzepicknick op zondagochtend

Op zondagochtend schuiven artiesten, buurtbewoners, toevallige passanten en curieuzeneuzen aan bij de auberge espagnole - iedereen brengt een zoet of zout hapje en drankje mee, en we delen voeding en plezier op prachtige zelfgemaakte picknickdekens.

Sinds april zijn diverse groepen aan de slag met recupstof, schaar en naaimachine om een patchwork te maken van lappen stof van 30cm X 30cm. Meer dan duizend lappen zijn ondertussen aan mekaar genaaid in een bont Super Piknik kleed.

Doorlopend : 9:30 - 11:30 (zondag)

Super Piknik is een initiatief van SuperVliegSuperMouche als onderdeel van het project Arbre Poétik (in het kader van de BRUSS-IT projectoproep van de VGC) dat door het enthousiasme van buurtbewoners en organisaties een eigen leven is gaan leiden.

Met dank aan : Vanessa Sorrentino, Ruth Casals, Ligia, Camelia, Sandra, Teresa, Viki, Sylvie, La Transformathèque, Miro ldc, Maison des cultures St Gilles, Entr’aide & Culture, Femma, Pianofabriek, QuartierWielswijk, la Tricoterie... en de honderden actieve handen tijdens de workshops.

Stoffen gekregen via Windy Hill, Vossen & Co