Silent disco - funeral of norms celebration party: 10.07 & 11.07

Muziek - Performance - Surprise - ENG - zonder woorden

Park Poétik nodigt je uit om te dansen ! Een mega roze opblaaskerk als decor voor een Funeral of Norms Celebration Party ! Het feestje van de zomer...

Park Poétik nodigt je uit om de beentjes los te gooien tijdens onze Silent Disco in het weekend van 10 en 11 juli 2021. Een gigantische roze, opblaasbare kerk vormt het decor voor een Funeral of Norms Celebration Party waarin we al dansend ongewenste normen begraven! 

Maak je klaar voor een ongezien feestje waar je kan kiezen tussen 3 dj’s die niet door speakers, maar door je hoofdtelefoon schallen! Rond de kerk wordt er met de heupen gezwierd en wat er in de kerk gebeurt blijft een verrassing, die je voor of na het placeren van een dansje kan ontdekken. We lichten een tipje van de sluier in het programma :) Kom in bubbels van max 4 personen voor het feest van de zomer ... Waar is da feestje, hiier is da feestje !

SILENT DISCO DANSTIJDEN :

ZATERDAG 10 JULI : van 16:00 tot 00:00 (middernacht)

ZONDAG 11 JULI : van 14:00 tot 22:00 

Je moet jouw plaats reserveren voor een tijdsslot van 2 uur non-stop dancing! Wees op tijd want we geven je tickets weer vrij na 30 minuten als je niet komt opdagen! Max 150 tickets per tijdsslot, max een bubbel van 4 personen per reservatie!

GRATIS TICKETS HIER

Van zodra je jouw tickets hebt geboekt, krijg je extra informatie met de exacte locatie en extra informatie. Eigen drank voorzien !

Co-productie : Park Poétik, Zinnema & Muntpunt in het kader van Brussel Danst