Sounds for the soul: 07.08 & 08.08 & ...

Muziek - Performance - Surprise - gele zone

 

Sounds for the Soul, een muzikale ontmoeting

Heb je zin in een bijzondere ontmoeting? Een unieke ervaring die je zeker nog nooit hebt gehad? Een professionele muzikant komt bij je thuis en jij vertelt hem of haar hoe het met je gaat. Misschien was je, zoals veel mensen, helemaal op jezelf tijdens de lockdown. Misschien is een relatie stukgelopen of heb je iemand verloren die belangrijk voor je was. Of misschien ben je gewoon bezorgd over de toekomst (de jouwe of die van iedereen).

Voor velen van ons was 2020 een jaar waarin we terug verlangden naar echte ontmoetingen die in een analoge ruimte plaatsvonden. Dit is jouw kans om dat te doen: nadat je jouw bezoeker iets hebt verteld dat op dit moment belangrijk voor je is en dat je graag met iemand wilt delen, ontvang je een geschenk. De muzikant geeft een privé-concert voor jou, waarbij hij of zij een stuk klassieke muziek speelt dat volgens hem of haar bij jouw verhaal past. Je hoeft niets te doen behalve luisteren en genieten. Dit terwijl jij gewoon comfortabel in je favoriete stoel zit.

Je kan het een antwoord in muziek noemen, een weerklank van je emoties. Een manier om vanuit een andere hoek naar je uitdagingen te kijken. Omdat iedereen wel wat zachtheid verdient...

Wil jij zo'n uniek en volledig kosteloos moment meemaken en woon je in Brussel? Of ken je iemand anders die geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze muzikale dialoog?

 

WANNEER? 1 persoon/uur

Zaterdag 07.08: 

14u30

15u30

16u30

17u30

19u30

 

Zondag 08.08: 

10u30

11u30

16u30

17u30Plaats: Moestuin Wiels , blauwe caravan.
Duur: 40 min.

> Kan je niet op 07 of 08/08? Dan zoeken we een andere datum!

Meld je hier aan en wij doen de rest!

Sounds for the Soul, a musical way of saying that we care.